Wat doen we?

De Dromerij

Onze visie en missie kunnen naadloos aansluiten bij de behoefte van de cliënt maar ook de zorgverlener die met ons samen wil werken. Het leveren van maatwerk is de sleutel. Dit betekent dat wij beschikbaar en bereid zijn om buiten reguliere tijden actief te zijn en een helpende hand kunnen bieden. Uit onze ervaring is gebleken dat het persoonlijk contact vaak de grondslag is voor een potentiële groei en gevoel van voldoening. Dit geldt tevens voor het bieden van ruimte voor eigen inbreng van de cliënt en de potentie hiervan maximaal benutten met behulp van professionele zorgverleners. Wij denken de juiste zorg te kunnen leveren omdat wij beschikken over een combinatie van professionaliteit, kwaliteit en huiselijkheid.

Waar wij dan ook naar op zoek zijn, is de in onze ogen perfecte combinatie van empathisch vermogen, goed kunnen luisteren en professioneel handelen. De afstand tussen de cliënt en zorgverlener zou niet zichtbaar moeten zijn zonder dat de professionaliteit en kwaliteit van zorg in de breedste zin van het woord in het geding komt. Dit geldt tevens voor de verschillende functies binnen het bedrijf. Wij willen laagdrempelig werken.

Missie

Wij staan voor harmonieuze zorg waarbij wij ons met name onderscheiden in het contact dat wij onderhouden met onze cliënten waarbij de kwaliteit van zorg in alle vormen hoog in het vaandel staat.

Visie

De verbeeldingskracht en toegankelijkheid maakt dat wij dicht bij onze cliënten staan om een persoonlijke relatie te kunnen onderhouden. Dit zorgt voor ultieme openheid waardoor de best mogelijke persoonlijke zorg geleverd kan worden.

Kernwaarden

✓ Onderscheidend:
Wij als organisatie willen ons onderscheiden door de cliënten het gevoel te geven dat er geen afstand is tussen formaliteit en informaliteit zonder dat de professionaliteit daarbij in het geding komt.

 

✓ Verbeeldingskracht:
Het vermogen hebben om je in de mens te kunnen verplaatsen, voor te kunnen stellen wat zij meegemaakt hebben. Het vermogen hebben om te innoveren, jouw grenzen te verleggen en nieuwe visies te ontwikkelen.

 

✓ Harmonieus:
De kracht van de samenwerking tussen cliënt en verzorgende voor een zo eensgezind mogelijke connectie waarbij de wensen van de cliënt voorop staan en de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat.

Direct uw vraag versturen?

14 + 8 =